Tävlingsanmälan

Här ska Malmö IF’s medlemmar registrera sin anmälan – anmälan skickas därefter in av klubben. Man registreras sig genom att klicka på:

Tävlingsanmälan

och skriver in/(ev. kopierar) sitt namn och de klasser man vill tävla i.

Instruktion

1. Informera dig om det väsentliga (klasser, tider, sista anm. dag , priser) omkring tävlingen genom att läsa inbjudan.
    1. Obs. att anmälan är bindande, dvs. ni är betalningsskyldiga även ifall ni inte kan medverka.
    2. Att betalningen skall ske senast snarast möjligt efter tävlingen, gärna innan.
    3. Obs att man måste ha tävlingslicens för att få medverka. D-licens för D-tävlingar, A-licens för övrigt.
  2. Registrera dig i räkne-arket Tävlingsanmälan, skriv in ditt namn och klass, en rad pr. klass.
  3. Betala in tävlingsavgift på PlusGiro 31 04 95-7.

Ni kan läsa om tävlingar via nedan länkar, och under underrubriken ”Tävlingar” på hemsidan. I räkne-arket Tävlingsanmälan kan man även tillgå info via att klicka på rubriken, i den mån jag har registrerat tävlingen, och arrangören har lagt ut info.

Tävlingsinbjudningar – länk till Skånes Bordtennisförbund

D-tävlingar 2015-2016

Strövelstorp BTK inbjuder till Lilla Strövelstorpscupen Lördagen den 5 december 2015 Strövelstorps Idrottshall

Lilla Strövelstorpscupen